Al jouw opties op een rij

Standaard

Beleef een onvergetelijke avond vanaf € 29. Daarmee kan je het concert bezoeken incl. Meet 'n Greet. Voor een concert incl. diner betaal je slechts € 69. Een compleet avondje uit!

Early bird

Kan jij ook niet wachten tot het concert begint? Wil je zeker zijn van een plaats?

Als je 4 weken voorafgaand aan een concert een kaartje koopt, dan krijg je van ons 10% korting. Wees er dus snel bij en koop een kaartje. Je bent dan verzekerd van een onvergetelijke avond.

De early bird-korting (couponcode) kan je vinden bij de informatie over een concert. Loop deze korting niet mis en boek op tijd.

 

groepskorting

Een prachtige avond uit met je vrienden, collega’s of zakenrelaties?

Dat kan bij Muzen en Sirenen! Speciaal voor jullie bieden wij kaartjes voor groepen aan. Al vanaf 6 personen krijg je 15% korting per kaartje.

Hoe werkt het?

Koop voor minstens € 414 aan kaartjes (6 keer concerten incl. diner) en vul bij het afrekenen de volgende couponcode in: GROEPSKORTING

Je krijgt dan 15% korting. Mooi meegenomen toch? Nodig dus snel je vrienden of collega's uit en geniet samen van heerlijke gerechten, mooie muziek en een gezellige borrel.

ABONNEMENT

Kan jij ook geen genoeg krijgen van de Muzen en Sirenen? Dan bieden wij speciaal voor jou een abonnement aan met korting van 15% op 10 concerten incl. diner.

 

Hoe werkt het?

 

Sluit onderaan de pagina een lidmaatschap af.

Na betaling van € 49 ontvang je een couponcode die je voor 10 kaarten (concert en diner) kan gebruiken. Op elk kaartje krijg je dan 15% korting.