top of page
Gelders Blaas Kwintet
Gelders Blaas Kwintet

vr 15 okt

|

Club Rembrandt (foyer)

Gelders Blaas Kwintet

Een prikkeling van alle zintuigen. Diner, concert en borrel op één unieke plek. Geniet met een klein gezelschap van heerlijke gerechten. Laat je vervolgens inspireren door een prachtig concert en geniet daarna van de gezellige borrel met de musici.

Registration is Closed
See other events

Tijd & plaats

15 okt 2021, 18:00 – 16 okt 2021, 01:00

Club Rembrandt (foyer), Velperplein 10, 6811 AG Arnhem, Netherlands

Over het concert

De zware corona-tijd kunnen we over een paar maanden hopelijk achter ons laten. Daarom nodigt Het Gelders Blaaskwintet jou graag uit voor een avond vol afwisselende 'dans'muziek.

We bieden jou een programma met diverse dansstijlen, van Wals en Menuet tot de zwoele Tango. Deze 'dansen' zullen hoogstwaarschijnlijk oude herinneringen oproepen, maar ook nieuwe gevoelens en inzichten losmaken. Stil blijven zitten bij deze muziek is haast onmogelijk, dus maak je op voor een avond vol beweging. Door dit concert te beleven zal je met een ander gevoel naar buiten komen dan je binnen gekomen bent, maar het exacte gevoel zal voor iedereen anders zijn.

De kwintet leden zullen al jouw indrukken na deze sprankelende composities graag na afloop van het concert met je bespreken.

Muzikaal programma:

 • Polka Sjostakovitsj
 • Rameau: Acante et Céphise
 • J. Haydn: divertimento
 • Jacob Gade: Tango Jalousie

PAUZE

 • Jurriaan Andriessen: Sciarada Spagnuola
 • Julio Medaglia: suite ‘Belle Epoque in Sud-America'
 • Julio Medaglia: suite Popular Brasileria
 • Jerome Kern: The waltz in swing time

Musici:

Egbert Jan Louwerse (fluit)

Kirsten Jeurissen (hoorn) 

Bram Kreeftmeijer (hobo) 

Mette Laugs (fagot)

Irene Teepe (klarinet)

Over Muzen en Sirenen:

Een avond met Muzen en Sirenen prikkelt alle zintuigen. Eerst geniet je van smaakvolle gerechten op historische locaties. Daarna geniet je van de topmusici van Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel en vaak een ‘special guest’. Je wordt verrast met speelse, inspirerende en intieme muziek. Tot slot is er een borrel en een ‘Meet ’n Greet’ met de musici.

Concert- en dinerarrangementen van Muzen en Sirenen zijn dus een geweldige manier voor een onvergetelijke avond!

Met trots presenteert Muzen en Sirenen dit seizoen Jesse Laport, Janneke Schaareman en vijf geweldige ensembles. De ensembles hebben elk het thema: “Alleen verandering is zeker”, op eigen wijze geïnterpreteerd.

Over het Kwintet:

Het Gelders blaaskwintet staat voor: kwaliteit, prikkeling, energie, contact, ontroering en beweging. Het kwintet bestaat uit topmusici van Phion en is opgericht in 2007. Kenmerkend is het grenzeloze speelplezier en de verfijnde interactie onderling. Inmiddels heeft het ensemble een zeer gevarieerd repertoire opgebouwd met verrassende en afwisselende muziek. Van Sweelinck en Danzi via Brahms naar Ligeti en Piazzolla: alle muziekstijlen komen aan bod.

Agenda


 • 1 uur

  Inloop


 • 1 uur 45 minuten

  Diner

Nog 2 items beschikbaar

Kaartjes

 • Concert

  Dit kaartje geeft alleen toegang tot het concert en de Meet 'n Greet. Het concert start om 21.00 en duurt tot 22.15. Daarna start de borrel en de Meet 'n Greet.

  € 29,00
  Verkoop geëindigd op
 • Concert en diner

  Dit kaartje geeft toegang tot diner, concert en Meet 'n Greet. Inloop start om 18.00. Het diner start om 19.00. Het concert start om 21.00 en duurt tot 22.15. Daarna start de borrel en de Meet 'n Greet.

  € 69,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Share This Event

bottom of page